CSAPD AGYON A FÁSULTSÁGOT!

Ingyenes Mini Program

Gratulálok a döntésedhez! Az alábbi programmal elkezdhetsz dolgozni magadon. Ez a gyakorlatsor még nem csikung (azt kizárólag videón nem igazán lehet átadni). A csikung alapjaira épülő gyakorlatok azonnali segítséget nyújtanak, ha szeretnél kicsit több energiát és kevesebb feszültséget a mindennapokban. Jó gyakorlást kívánok!

FIGYELEM!
Az Ingyenes Mini-Program gyakorlásra nem helyettesíti az orvosi vagy pszichoterápiás kezelést, de jótékonyan kiegészítheti azokat.

1.

Az első videó egy rövid bevezetőt tartalmaz és a bő 10 perces gyakorlatsort.
Ha először jársz itt, ezzel kezdd és gyakorolj velem addig, amíg elég jól mennek a gyakorlatok. A gyakorlatsor 0:55-nél indul. (Ha az indításnál megjelenik egy kék gomb, “Watch video” felirattal, kattints rá!)

2.

Ha már jól mennek a mozdulatok, csak a sorrend okoz kihívást, érdemes ezzel a videóval folytatnod. Itt már csak a zene van és Te, némi szöveges útmutatóval. (Ha az indításnál megjelenik egy kék gomb, “Watch video” felirattal, kattints rá!)

3.

Ha már jól megtanultad a gyakorlatsort, elég lesz a zene, ha gyakorolni szeretnél. A zene segít felidézni a gyakorlatokat.

3 ötlet a további fejlődésedhez

  1. Próbáld ki a gyakorlást szabadban is! Ha már jól megtanultad a gyakorlatokat és szép az idő, miért is ne gyakorolhatnál a természetben? Kösd össze a kellemeset a még kellemesebbel: egy kis sétát a gyakorlással. 
  2. Ismerkedj tovább a csikunggal! Olvass írásokat, könyveket a csikung világáról! A csikungban a megértés fontos. A több tudás a csikung esetében nagyobb tudatossághoz vezet.
  3.  Folytasd a tanulást! Ha a tapasztalataid megerősítettek, érdemes folytatnod a csikung tanulást. Én az Arany Gömb, a 8 Brokáttekerecs, illetve a Ningcsing Csikung átadásával tudok hozzájárulni a fejlődésedhez.

A kérdőív kitöltése az Ingyenes Mini-Programhoz nem szükséges, de minden más jelentkezéshez igen. Az egészségügyi kérdőív kitöltése a Te érdekedben fontos. A csikung bármely testi-lelki állapotban gyakorolható, de nagyon nem mindegy, hogyan. Állapotodtól függően egyes gyakorlatok kivitelezési módján változtatni szükséges, ezért fontos tudnom, mi van veled. Adataidat bizalmasan kezelem.

[wpforms id=”949″ title=”false” description=”false”]

Az Ingyenes Mini-Programra azonnal tudsz jelentkezni. A többi tanfolyamra történő jelentkezés előtt az Egészségügyi kérdőív kitöltése fontos. Adataidat bizalmasan kezelem.

[wpforms id=”954″ title=”false” description=”false”]

Sok örömteli élményt és finom energiákat kívánok a gyakorláshoz!
Legyél boldog, békés és szabad!

🙂

Góra Edina

KÉRDÉSED VAN?
A képre kattintva írhatsz nekem. Igyekszem mihamarabb válaszolni!