Ningcsing Csikung Haladó Tanfolyam

Aktívan, legalább 4 hónapja gyakorlod a Ningcsing Csikung középhaladó gyakorlatait. 
Jól haladsz az érzelmek szabályozásában és nem jelent gondot egy 40 perces Nagyfa sem. Szeretnéd meghaladni a múltad és önmagad mesterévé válni.
A haladó gyakorlatok ehhez segítenek hozzá.   

A Haladó gyakorlatok célja, hogy felerősíts magadban egy újszerű tanulási képességet, amely hozzásegít a világban lévő, fejlődésedet segítő tudás megszerzéséhez. Ez a tudás nem szavak útján érkezik hozzád, hanem ráérzések, felismerések, aha-élmények formájában. Ezek a tapasztalatok elősegítik a Shen felemelkedését. Valójában innen indul a szellemi út. Lépésről lépésre vetkőzöd le az addig meghatározó életmintáidat, fokozatosan meghaladod a múltad. A múlt meghaladásával egyre tisztábban érzékeled a valóságot. Új utakat nyílnak számodra.

A gyakorlatok hozzásegítenek a fentebbi változáshoz, de ez a folyamat években mérhető. Nem lehet siettetni. Ami történik veled, az a Tao maga. Szabadon úszol az élet áramlásában, felismerve valódi természeted. Felismered azt is, hogy nincs tanító, nincs tanítás, csak az van, aki tanul.

Ez tanulod a haladó folyamon:

9 gyakorlat kerül átadásra, amelyek közül 3 a Jingből nyerhető szakrális esszencia megművelését, csivé alakítását és felemelést segíti elő. A haladó tanfolyamon megtanulod azt is, hogyan állj neki a csikung gyakorlatok segítségével egy célzott blokkoldásnak, ha van egy makacs témád, ami sehogy nem mozdul.

A Ningcsing Csikung a békesség és együttérzés ösvénye.
Amikor belevágsz a haladó gyakorlatokba, még jócskán lesznek kihívásaid az anyagi világ, egészség témakörében éppen úgy, mint az érzelmek és gondolatok mederben tartásával kapcsolatban. Ez egyáltalán nem baj.

A változás egy szüntelen folyamat, amelyben a megszerzett tudás összeadódik és egymás hatását erősítve alakul át az életed.

A képzés menete:

 1. Regisztrálj az oldalon!
 2. Töltsd ki az egészségügyi űrlapot! Ez a Te érdekedben fontos, hogy lássam, milyen betegségekkel, kihívásokkal küzdesz. Ezek ismeretében tudom a leghatékonyabban átadni számodra megfelelően a csikung gyakorlatokat. A megadott információkat bizalmasan kezelem.
 3. Küldd el a jelentkezésed a tanfolyamra!
 4. Visszaigazolom a jelentkezésed, elküldöm az átutalásos számla másolatát.  Az eredetit a személyes gyakorlati órádon adom át.
 5. Átutalod a tanfolyam díját.
 6. Elérhetővé teszem számodra az elméleti anyagokat. Az elméleti tudást tartalmazó videókkal kezdesz ismerkedni a gyakorlatokkal, amelyeket bármikor visszanézhetsz, visszahallgathatsz. 
 7. Egyeztetünk időpontot a személyre szabott online csikung órára. Felteheted a kérdéseidet. A gyakorlatok átadása ezen az online találkozón történik.
 8. A találkozók után megkapod az átadott gyakorlatok videóit az otthoni gyakorláshoz. Elkezded az otthoni gyakorlást.

A személyes találkozók helyszíne

Ningcsing Csikung Haladó Tanfolyam

Haladd meg a múltad! válj önmagad mesterévé!
39 000
Ft
 • 3 db videó az elméleti háttérről
 • 3x2 órás személyes csikung óra
 • 5 db videó a gyakorláshoz
 • 1 db hanganyag a gyakorláshoz
 • 1 db zene a gyakorláshoz
szellemi út
KÉRDÉSED VAN?
A képre kattintva írhatsz nekem. Igyekszem mihamarabb válaszolni!