Ningcsing Csikung Alaptanfolyam

Ha szeretnél nyugodt, magabiztos energiát árasztani…
Ha a gyógyuláshoz és a tudatossághoz egyszerre keresel utat…
Ha megerősítenéd személyes teredet…
Ha mélységi tudást szeretnél…
…akkor az alaptanfolyamon a helyed!

A Ningcsing Csikung Alaptanfolyam gyakorlatainak rendszeres végzésével a gyökeres változások alapjait tesszük le. Az alaptanfolyam hatásai rendszeres gyakorlás mellett:

 • Jelentősen javítasz egészségi állapotodon és fizikai erőnléteden.
 • Megerősíted a kitartásod és a mentális erődet.
 • Érzelmileg elkezdesz stabilabbá válni, megváltozik a kisugárzásod.

A Ningcsing Csikung a békesség és együttérzés ösvénye. Az alaptanfolyamon elindítunk egy újrarendeződési folyamatot, amelyben az energetikai rendszered tisztulásnak indul, majd fokozatosan feltöltődik. A Ningcsing Csikung gyakorlása mélységi munkát és kihívást jelent testileg, lelkileg és energetikailag egyaránt. 

Ez tanulod az alaptanfolyamon:

Az alaptanfolyam elindít a mélységi tudás felé. 12 gyakorlatot adok át, megismertetve veled a mögöttük húzódó rendszert. Már az alaptanfolyamon is tanulni fogsz ülő csikung meditációt (Kis égi kör). 

A gyakorlatok elsajátításához és a rendszer megértéséhez fontos az elméleti tudás, hogy értsd, mit miért teszel. Az elméleti alapokat videók segítségével fogod megismerni, de a 3×2 órás személyes találkozón természetesen kérdezhetsz.

Az alaptanfolyam anyagának elsajátításához naponta min. 1×30 perc gyakorlásra lesz szükséged, amelyet videók és hanganyagok segítségével végezhetsz majd az otthonodban.

 

2001 óta gyakorlom a csikungot. Tapasztalataim az évek során egy saját, önálló rendszert hívtak életre. Ez az út, a Ningcsing Csikung vezetett el végül a tiszta forráshoz, amiből nap mint nap merítek. Saját és tanítványaim tapasztalata egybevág: a Ningcsing Csikung gyakorlatai függetlenül attól, hogy hiszel-e bennük vagy sem, mindenkinél működnek.

A Ningcsing Csikung akkor való neked,
ha vonzanak a mélységek
és 
nem riadsz vissza a kihívásoktól.

FIGYELEM!
A csikung gyakorlásra nem helyettesíti az orvosi vagy pszichoterápiás kezelést, de jótékonyan kiegészítheti azokat.

A képzés menete:

 1. Regisztrálj az oldalon!
 2. Töltsd ki az egészségügyi űrlapot! Ez a Te érdekedben fontos, hogy lássam, milyen betegségekkel, kihívásokkal küzdesz. Ezek ismeretében tudom a leghatékonyabban átadni számodra megfelelően a csikung gyakorlatokat. A megadott információkat bizalmasan kezelem.
 3. Küldd el a jelentkezésed a tanfolyamra!
 4. Visszaigazolom a jelentkezésed, elküldöm az átutalásos számla másolatát.  Az eredetit a személyes gyakorlati órádon adom át.
 5. Átutalod a tanfolyam díját.
 6. Elérhetővé teszem számodra az elméleti anyagokat. Az elméleti tudást tartalmazó videókkal kezdesz ismerkedni a gyakorlatokkal, amelyeket bármikor visszanézhetsz, visszahallgathatsz. 
 7. Egyeztetünk időpontot a személyre szabott online csikung órára. Felteheted a kérdéseidet. A gyakorlatok átadása ezen az online találkozón történik.
 8. A találkozók után megkapod az átadott gyakorlatok videóit az otthoni gyakorláshoz. Elkezded az otthoni gyakorlást.

A személyes találkozók helyszíne

Ningcsing Csikung Alaptanfolyam

Önfejlesztés, tudatosság, gyógyulás
42 000
Ft
 • 3 db videó az elméleti háttérről
 • 3x2 órás személyes csikung óra
 • 7 db videó a gyakorláshoz
 • 3 db hanganyag
 • 1 db zene a gyakorláshoz
mélységi tudás
KÉRDÉSED VAN?
A képre kattintva írhatsz nekem. Igyekszem mihamarabb válaszolni!